تلفن بیمارستان: 021-42046
لیست اخبار صفحه :3
جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شنبه 29 اردیبشهت 1403 با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشکده و به میزبانی مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد. دکتر محمدرضا صالحی رئیس و معاونان دانشکده در این نشست با دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس، معاونان و اعضای هیئت علمی این مرکز دیدار و گفتگو کردند. در این نشست زمینه های توسعه همکاری های مشترک این مرکز آموزشی درمانی با دانشکده پزشکی بررسی شد.

تامز تاپ 11: درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) به روش گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در کشور

درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) با روش گامانایف برای نخستین بار در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس با اشاره به روند پیشرفت بیمارستان یاس، درباره این موفقیت توضیح داد و گفت: اولین بیمار را پذیرش و با همکاری متخصصان نورواینترونشن، رادیوترا‌پی و جراحی اعصاب تحت آنژیوگرافی مغزی و سپس رادیوسرجری با استفاده از دستگاه گامانایف قرار دادیم. گزارش این موفقیت را در برنامه تامز تاپ ببینید.

تامز بست 18: اولین جراحی مغز به کمک تکنولوژی واقعیت افزوده در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین جراحی تومور مغزی با کمک تکنولوژی واقعیت افزوده در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. این محصول در مرزهای دانش را دکتر هادی دیگاله متخصص جراحی مغز و اعصاب مجتمع بیمارستانی یاس و تیم فنی دانشگاه های صنعتی شریف و علم و صنعت توسعه داده اند که در اتاق عمل و در جراحی اعصاب برای اولین بار در ایران استفاده شد.

تامزتاپ3: اقدامات کم نظیر مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نجات جان یک قل از دوقلوهای تک جفتی دارای عارضه

در سومین برنامه تامزتاپ Tums top (برترین های دانشگاه علوم پزشکی تهران) اقدامات کم نظیر مجتمع بیمارستانی یاس یکی از بیمارستان های تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تزریق خون به جنین مبتلا به کم خونی و نجات جان یک قل از دوقلوهای تک جفتی دارای عارضه نمایش داده شده است. دکتر فاطمه رحیمی شعرباف مقدس، استاد زنان و زایمان و و دکتر فاطمه گلشاهی معاون آموزشی این مجتمع درباره این اقدامات توضیح دادند.

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید