تلفن بیمارستان: 021-42046
لیست اخبار صفحه :1
بازدید معاون مشارکت‌های مردمی، رسانه، امور‌بین‌الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور از مجتمع بیمارستانی یاس

سید محمد طباطبائی معاون مشارکت‌های مردمی، رسانه، امور‌بین‌الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور با حضور دکترآرش جعفریه رئیس و دکتر کاظم رهنما مدیر مجتمع بیمارستانی یاس از بخش های درمانی این بیمارستان بازدید کرد.

تامز Q&A: پلی کیستیک (تنبلی تخمدان)

دکتر زهرا ترکمانی، متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این برنامه از تامز QA، با تأکید بر اهمیت درمان تنبلی تخمدان برای پیشگیری از عوارضی مثل دیابت، مشکلات قلبی-عروقی و ناباروری، بر لزوم تغییر سبک زندگی و پیگیری‌های منظم پزشکی تأکید و درمان‌های مؤثر از جمله تغییر سبک زندگی، کاهش وزن و کنترل قند خون و چربی را توصیه می‌ کند.

تامز Q&A: بهره گیری از IVF برای درمان ناباروری

دکتر فیروزه اکبری، متخصص زنان و زایمان و رئیس بخش IVF مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن معرفی IVF به عنوان روشی موثر برای درمان ناباروری ناشی از مشکلات لوله‌های رحمی، آندومتریوز، اختلالات تخمدانی، ناباروری مردانه و موارد ناشناخته، کاربردهای خاص این روش، مانند اهدای تخمک، رحم اجاره‌ای و حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان را بیان کرد.

مراسم گرامیداشت روز کارمند و تقدیر از بازنشستگان سال 1403 مجتمع بیمارستانی یاس

به مناسبت گرامیداشت روز کارمند و تقدیر از بازنشستگان مجتمع بیمارستانی یاس مراسمی با حضور دکتر آرش جعفریه رئیس، دکتر کاظم رهنما مدیر، معاون درمان مجتمع ، مدیر پرستاری، رئیس امور اداری و دیگر مسئولین و پرسنل بیمارستان برگزار شد و همچنین از کارمندان نمونه سال 1403 نیز تقدیر بعمل آمد.

تامز جی سی (مراقبت سلامت): معرفی کلینیک درد مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران

در این برنامه از تامز جی سی، دکتر فواد فولادی فلوشیپ فوق تخصص طب درد مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره دردهای مزمن و حاد بیماران مراجعه‌کننده به کلینیک درد و روش‌های تشخیص و درمان آن توضیح می دهد. دکتر فولادی با انواع خدماتی که در کلینیک درد ارایه می شود گفت: خدمات تشخیصی و درمانی دردهای مزمن، سردردها، دردهای مفاصل و ستون فقرات، و دردهای ناشی از سرطان در این کلینیک ارایه و از روش های دارویی و غیرتهاجمی یا کم تهاجمی استفاده می شود. نشانی اینترنتی https://nobat724.tums.ac.ir راه ارتباطی است که بیماران می توانند برای دریافت نوبت کلینیک درد مجتمع بیمارستانی یاس اقدام کنند.

برگزاری کنفرانس علمی یک روزه HPV در سر و گردن در مجتمع بیمارستانی یاس

کنفرانس علمی یک روزه HPV در سر و گردن با سخنرانی اساتید حوزه آنکولوژی زنان دکتر الهام شیرعلی، اساتید حوزه گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن دکتر فرخ حیدری، دکتر بنیامین موسوی، دکتر سعید سهراب پور و دکتر مهدیه محبی در مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد.

گرامیداشت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر در مجتمع بیمارستانی یاس

مراسم گرامیداشت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر با حضور دکتر آرش جعفریه رئیس، دکتر کاظم رهنما مدیر، دکتر فاطمه گلشاهی معاون آموزشی، دکتر زهرا مختاری مدیر پرستاری، دکتر محمدرضا زرکش رئیس بخش نوزادان، دکتر محبوبه شیرازی رئیس بخش زایمان و دیگر مسئولین بیمارستان برگزار شد.

تامز لرن: اولین کارگاه آموزشی گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین کارگاه آموزشی گامانایف برای اولین بار در کشور 21 و 22 تیر ماه 1403 با حضور اساتید به نام و با تجربه در مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد. در این ویدئو دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حسن علی ندائی استاد گروه رادیو انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر اجرایی برنامه، توضیحاتی در خصوص این کارگاه بیان می کنند.

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید