مراسم معرفی سرپرست بیمارستان جامع زنان محب یاس

مراسم معرفی سرپرست  بیمارستان جامع زنان محب یاس

امروز شنبه مورخ 93/08/17 در ساعت 8 صبح در محل سالن همایشهای بیمارستان جامع زنان مراسم تقدیر و قدردانی از زحمات خانم دکتر اکبری رئیس بیمارستان جامع زنان و معرفی دکتر حسن توکلی بعنوان سرپرست بیمارستان جامع زنان محب یاس با  حضور جناب آقای دکتر جعفریان (ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران) ، معاونین محترمشان و اعضای هیئت علمی بیمارستان و همچنین هییت  امنا و هییت مدیره موسسه خدمات درمانی محب ،حاج آقا محمدرضا اعتمادیان، دکتر مسعود اعتمادیان، دکتر علی اعتمادیان و دیگر مدیران موسسه محب برگزار گردید. در ابتدا مراسم دکتر محقق سخنرانی خود را با موضوع اهداف قرارداد فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه محب ارائه نمودند و بعد از آن خانم دکتر قاسمی نژاد معاون آموزشی بیمارستان از زحمات خانم دکتر اکبری قدردانی  کردند و سپس خانم دکتر اکبری   درباره ارزش بیماران در سیستم آموزشی سخنرانی نمودند  و در ادامه دکتر توکلی سرپرست بیمارستان جامع زنان محب یاس از زحمات خانم دکتر اکبری تشکر کردند و در ارتباط با ارزش نیروی انسانی در یک سازمان سخنرانی فرمودند و بعد از آن دکتر جعفریان  با حضور در جایگاه ، ضمن گرامیداشت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله حسین(ع)  اظهار داشتند که در آستانه ایجاد یک الگوی جدید هستیم که در کشور سابقه نداشته است که با توانمندی های موسسه خدمات درمانی محب این الگو را اجرایی خواهیم کرد و در انتهای برنامه حاج آقا محمدرضا اعتمادیان  درباره ارزش خدمت به بیماران سخن گفتند و افزودند خداوند به افرادی که گره گشای مردم باشند پاداش عظیمی در دنیا و آخرت اعطا می نماید .مراسم با اهدا لوح ، هدایا و تقدیرنامه به سرکار خانم دکتر اکبری پایان یافت.