روز جهانی نوزادان نارس 26 آبان

به طور کلی در تمام دنیا، از هر 10 نوزاد یک نوزاد نارس متولد می شود. تعداد این نوزادان به دلایل مختلف رو به افزایش است.این نوزادان در معرض خطرات مختلف مانند مشکلات یادگیری، رفتاری ، فلج مغزی، نقایص حسی و حرکتی، بیماری های عفونی ، بیماری های ریوی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت هستند. علی رغم این افزایش جمعیت نوزادان نارس جامعه اطراف ما به ندرت درمورد آن آگاهی دارد.در سال 2008 در رم ایتالیا برای اولین بار روز 17 نوامبر به عنوان روز جهانی آگاهی از نوزادان نارس اختصاص یافت.از سال 2011 این روز به عنوان روز جهانی نوزادان نارس در بیش از 200 کشور جهان جشن گرفته می شود. در ایران برای اولین بار در سال 2014 بیمارستان جامع زنان محب یاس با برگزاری جشن به مناسب این روز و تهیه پوستر و بروشور قدم به این کمپین جهانی نهاد.

بیمارستان جامع زنان محب یاس توانست در وب سایت جهانی (EFCNI بنیاد مراقبت از نوزادان اروپا ) پوستر و فعالیت های خود را ثبت نماید که باعث ایجاد لینک لوگو و پوستر فارسی از سوی این وب سایت گردید.

امسال نیز بیمارستان جامع زنان محب یاس برای دومین بار این روز را گرامی می دارد. با امید به اینکه این حرکت باعث ارتقای سلامت و کیفیت زندگی فرزندان دلبند این مرز و بوم باشد.

دکتر محمدرضا زرکش

رئیس بخش NICU

لینک خبر مراسم روز جهانی نوزادان نارس بیمارستان جامع زنان محب یاس  در سایت مراقبت از نوزادان اروپا