افتتاحیه بخش آنکولوژی بیمارستان جامع زنان محب یاس

افتتاح بخش آنکولوژی بیمارستان جامع زنان محب یاس

به مناسبت میلاد حضرت امام رضا (ع) و گرامیداشت روز پزشک بخش آنکولوژی بیمارستان با حضور اعضای هیئت مدیره مؤسسه محب و پزشکان  و مدیران ارشد بیمارستان افتتاح گردید .

دکتر بهزاد آسنجرانی (فوق تخصص بیماری های خون و سرطان بالغین و ریاست بخش آنکولوژی ) اظهار داشتند که در این بخش شیمی درمانی انواع سرطان های پستان، تخمدان، دستگاه گوارش و ....   ،  اقدامات تشخیصی بیماری های خونی از جمله نمونه برداری مغز استخوان انجام می گردد.

این بخش با ظرفیت 11 تخت و 1 تخت ایزوله  آماده خدمات رسانی به بیماران می باشد .