هفته سلامت در بیمارستان جامع زنان محب یاس

هفته سلامت  فرصت مغتنمی است تا با بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم آن در تحقق توسعه پایدار، بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی تاکید شود. از طرفی این هفته فرصتی است تا با بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته به مردم، بازتوانی مضاعف و درقالب برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاهها ی مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداریم.
به همین منظور و براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هفته سلامت 94 از یکم لغایت هفتم اردیبهشت با شعار<ایمنی غذا؛ از مزرعه تا سفره<نامگذاری شده است

شعار بهداشتي سال: «ايمني غذا»، از مزرعه تا سفره

اقدامات انجام شده واحد تغذیه بیمارستان در هفته سلامت:

برگزاری کلاس های آموزش تغذیه با محتوای شعار هفته سلامت " ایمنی غذا از مزرعه تا سفره " توسط کارشناس تغذیه بیمارستان و سوپروایزر سلامت
مخاطبان: از مراجعه کنندگان به قسمت درمانگاه بیمارستان دعوت به عمل آمد تا در کلاس شرکت کنند.
  پذیرایی : از شرکت کنندگان با شیر کم چرب , سیب و خرما جهت معرفی یک میان وعده سالم پذیرایی شد.

پمفلت های آموزشی :  پمفلت های مربوط به اصول تغذیه سالم در مورد:

    آموزش گروه های غذایی
    اصول صحیح پخت و نگهداری مواد غذایی ,
    بیماری های منتقله از آب و غذا
    هرم غذایی
    انتخاب نان و غلات سبوس دار, لبنیات کم چرب, کاهش مصرف نمک و سدیم, افرایش مصرف فیبر, میوه جات و سبزیجات , کاهش مصرف گوشت قرمز  و روغن های جامد اشباع

پمفلت ها در کلینیک بیمارستان  پخش وحاضران با سیب و خرما پذیرایی شدند.

همچنین این پمفلت ها در طول هفته سلامت هر روز در بین بیماران بستری در بخش ها پخش و توضیح داده شد.

رکسانا ظهیری

مسئول تغذیه