انتصاب جناب آقای خسروی به سمت معاون اجرایی بیمارستان جامع زنان محب یاس

امروز چهارشنبه 30 دی ماه 1393 با حضور دکتر شاه حسینی (مدیر عامل مؤسسه محب) ، حاج آقا معراجی ( قائم مقام مدیر عامل مؤسسه محب ) ، حاج آقا معتمد ( عضو اصلی هییت مدیره و هییت امنا مؤسسه محب) ،دکتر علی اعتمادیان ( رئیس هییت مدیره بیمارستان) ، دکتر عاشق ( مدیر عامل بیمارستان ) ، خانم خمامی ( عضو هییت مدیره و معاون پرستاری بیمارستان ) ، خانم سنجر ( معاون مالی بیمارستان) ،آقای فردین خسروی (یکی ازمدیران ارشد مؤسسه محب) طی حکمی به سمت معاون اجرایی بیمارستان منصوب گردیدند.