امروز : پنجشنبه 28 تیر 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
29 خرداد 1397

برگزاری چهاردهمین شورای فصلی معاونین بين­ الملل گروه­هاي آموزشي و بيمارستان­های تابعه دانشكده پزشكي

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن

به گزارش معاونت بین­ الملل دانشکده پزشکی، روز يكشنبه مورخ 27/03/97 چهاردهمین شورای فصلی معاونین بين­ الملل گروه­هاي آموزشي و بيمارستان­های تابعه دانشكده پزشكي به میزبانی بیمارستان امیراعلم برگزار شد.
این نشست با شرکت معاونین بين­الملل و رابطین وب­سایت گروه­هاي آموزشي و بيمارستان­های تابعه و با حضور افتخاری معاون بین­ الملل دانشگاه دکتر کردی، ریاست بیمارستان امیراعلم دکتر جعفریه، استاد پیشکسوت و ریاست بخش قلب بیمارستان امیراعلم دکتر قارونی و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشکده دکتر سیدحسینی با محوریت وب­سایت جدید دانشکده پزشکی و ارتقای وب­سایت­های انگلیسی گروه­ها و بیمارستان­ها در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امیراعلم تشکیل شد.
در ابتدای این نشست ریاست بیمارستان امیراعلم ضمن خوشامدگویی به مهمانان از دکتر قارونی استاد پیشکسوت و ریاست بخش قلب بیمارستان دعوت کرد تا درخصوص تاریخچه بیمارستان و زندگی­نامه دکتر امیراعلم توضیحاتی ارائه دهد. "مجتمع بیمارستانی امیراعلم یکی از قدیمی ترین بیمارستانهای آموزشی تهران است که در سال 1325 ه .ق به همـت مرحوم دکتر امیراعلم و به منظور ایجاد زایشگاه و تربیت پرستار و ماما تأسیس گردید .."
در ادامه دکتر رضایی ضمن تشکر از هماهنگی­های معاون بین­الملل بیمارستان دکتر آل­سعیدی و معاون بین­الملل گروه گوش و حلق و بینی دکتر دبیری جهت برگزاری این نشست، درخصوص تأثیر توسعه روابط و همکاری­های بین­ المللی با مراکز خارج از کشور صحبت کرد و تبادل استاد و دانشجو را مهمترین دیپلماسی علمی دانست چرا که دانشجویان خارجی را بهترین سفیران دانشگاه در کشور خود تلقی کرد و گفت این تبادل کم هزینه­ترین روش بازاریابی بین­ المللی در دانشگاه محسوب می­شود.
سپس معاون بین­ الملل بیمارستان به معرفی بیمارستان امیراعلم اعم از دپارتمان­های بیمارستان شامل بخش اورژانس، تعداد درمانگاه­ها، بخش­های بستری، اتاق­های عمل و واحدهای پاراکلینیک و شرح برنامه استراتژیک چهارساله، فعالیت­های بین­ المللی انجام شده و  پیش رو در بیمارستان پرداخت. پس از آن معاون بین­الملل گروه گوش و حلق و بینی درخصوص فعالیت­های بین­المللی این گروه مفصلاً توضیحاتی ارائه داد.
با توجه به اینکه دستور کار اصلی این جلسه معرفی وب­سایت جدید دانشکده پزشکی و ارتقای وب­سایت­های انگلیسی گروه­ها و بیمارستان­ها بود مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشکده درخصوص چگونگی راه اندازی این سایت و دو بخش فارسی و انگلیسی آن توضیح داد. مهندس عنصری کارشناس رایانه دانشکده ضمن بررسی سایت­های گروه ها و بیمارستان­ها، چگونگی بارگزاری مطالب در سایت را آموزش داد و مهندس عبدالهی سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بين ­الملل معاونت بین ­الملل دانشگاه شاخص­های ارتقای کیفیت محتوای وب­سایت انگلیسی را معرفی کرد و از وضعیت وب­سایت­های دانشکده­های دانشگاه و مقایسه آن با وب­سایت دانشکده پزشکی خبر داد.
در پایان نیز دکتر رضایی از دکتر کردی، دکتر جعفریه و دکتر سیدحسینی دعوت کرد تا نقطه نظرات شرکت­ کنندگان بشوند و پاسخ بگویند و از حضور مشاوران بین­ الملل معاونت بین­ الملل دانشگاه دکتر ضیائی، دکتر همتی و دکتر خامی و مدیران معاونت بین­الملل دانشگاه دکتر حسینی ­سده و دکتر شعبانی تشکر ویژه نمود و اظهار کرد که امید است با برگزاری این جلسات فصلی منظم بتوانیم با مشارکت و همکاری معاونین بین­ الملل واحدهای تابعه دانشکده موجب بهبود و ارتقای فعالیت­های بین­ المللی این واحدها و در مجموع دانشکده پزشکی شویم.

منبع:پورتال دانشکده

5/5 0 0 0