بازدید تیم ایمنی بیمارستان یاس 22 شهریور ماه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس صبح روز چهارشنبه 22 شهریور ماه 96  دکتر محقق رئیس بیمارستان  به همراه اعضای تیم ایمنی از بخش بستری نرگس بازدید کرده  و این بخش را مورد ارزیابی ایمنی قرار دادند ، دکتر محقق به این موضوع اشاره کرد که هدف از راند ایمنی  شناسایی و رفع مواردی است که  ایمنی بیماران را به مخاطره می اندازد. در این راند سرپرستار بخش مشکلات و شرایطی که باعث ایجاد خطر برای بیماران می شود را ذکر کرد تا نواقص مربوطه مورد بررسی این تیم قرار بگیرد و تصمیم گیری های لازم در خصوص رفع آنها صورت یابد .