برگزاری کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار ‏در شهریور ماه 96

به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار با حضور ابوالفضل علیاری مدیر بیمارستان و اعضای کمیته در تاریخ پنجم شهریور ماه 96 در سالن جلسات دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه مقرر گردید چک لیستهای پایش کپسولهای گاز فشرده پس از اصلاحات موردی، در اختیار بخشها و واحدهای مرتبط قرار گرفته و در بازه های زمانی مشخص (به افراد بر حسب وضعیت اعلام می گردد) تکمیل و اطلاعات مربوطه در اختیار واحد بهداشت حرفه ای قرار گیرد.  مسئول ابلاغ این مصوبه به سرپرستاران، مدیر پرستاری می باشد.

و همچنین مقرر گردید مسئول حفاظت فنی و بهداشت کار، در کلاس های آموزشی گزارش حوادث شغلی را برای افراد مربوطه ارائه و سپس اقدامات اصلاحی در این خصوص را نیز آموزش نمایند.

و مقرر شد در خصوص وجود مشکلات موجود در راستای اندازه گیری CFM مقرر گردید مسئول تاسیسات در این خصوص بازدید میدانی انجام داده و گزارش آن را در کمیته بعدی ارائه نمایند.