برگزاری کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی ‏در شهریور ماه 96

به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی با حضور دکتر محقق رییس بیمارستان ، علیاری مدیر بیمارستان و اعضای کمیته در تاریخ سیزدهم شهریور ماه 96 در سالن جلسات دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه مقرر گردید دلایل حذف بر چسب اخطار حساسیت دارویی از روی پرونده بیماران، بررسی و توسط معاون مدیر به ریاست بیمارستان گزارش ارائه گردد و معاون درمان بیمارستان اطلاع رسانی لازم در این خصوص را در کانال تلگرام بیمارستان انجام دهند.

و همچنین در راستای اطلاع رسانی بیشتر به پزشکان و پرسنل مربوطه، تصویر و توضیحات ‏مربوط به رنگ دستبندهای بیماران در کانال پزشکان و کانال بیمارستان بارگذاری گردد و مقرر گردید مدیره پرستاری لزوم وجود کمد مخدر در برخی از بخشها را بررسی و در کمیته ‏بعدی اعلام نمایند.