مراسم روز کارمند در بیمارستان یاس

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس صبح روز یک شنبه 5 شهریور ماه 96  به مناسبت روز کارمند،  دکتر مصطفی محقق، رئیس بیمارستان، ابوالفضل علیاری،مدیربیمارستان، مترون، رئیس حسابداری و تعدادی از کارکنان اداری، پرستاری و کادر خدماتی بیمارستان در سالن آمفی تأتر گرد هم آمدند تا این روز را کنار هم جشن بگیرند.

در ابتدای مراسم مدیر بیمارستان  این روز را به کارمندان بیمارستان تبریک گفت و در خصوص اخلاق حرفه ای در محیط کار موضوعاتی را مطرح کرد.
رئیس بیمارستان نیز ضمن تبریک این روز در خصوص اثرات کار خیر بر روی زندگی سخن گفت  و مترون بیمارستان هم این روز را به همه کارمندان اداری تبریک گفت.
در پایان با ثبت عکس یادگاری و بریدن کیک مراسم پایان یافت./