مراسم روز پزشک در بیمارستان یاس

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان یاس  صبح اولین روز شهریور ماه 1396 مراسمی به مناسبت سالروز تولد پزشک دانشمند حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک  با  حضور رئیس بیمارستان دکتر مصطفی محقق ، ابوالفضل علیاری مدیر بیمارستان ،  اعضای هیات علمی زنان ، رزیدنت ها و دیگر پزشکان در سالن آمفی تأتر بیمارستان برگزار گردید.

در ابتدای مراسم يكى از دستياران با قرائت متنى از زحمات پزشكان تقدير و سپس دکتر اکبری استاد گروه زنان در خصوص جایگاه پزشک سخنرانی کرد و پس از آن رئیس بیمارستان ضمن تبریک روز پزشک به این موضوع اشاره کرد که این روز مصادف است با اولین روز ذی الحجه و سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها،  وی گفت بايد تلاش كنيم تبريك و مباركى اين روز سير از درون به بيرون با تأثير در محيط داشته باشد.  در ادامه مراسم عکسهای پزشکان بیمارستان به صورت قاب شده به آنها هدیه داده شد تا یادگاری از این روز برای آنها باقی بماند و در آخر با بریدن کیک و ثبت عکس یادگاری مراسم پایان یافت .

بیمارستان یاس هم به نوبه خود روز پزشک، روز دستهای شفابخش را به همه پزشکان عزیز تبریک می گوید.

تهیه خبر و عکس : زهرا احمدی